200 gr. cigrons bullits
2 tomàquets
50 gr. pernil serrà
40 gr. de parmesà (o formatge fresc)
sal i oli de menta
Es posen els cigrons freds
escampadets pel plat. A sobre el tomàquet tallat a bocins (si voleu podeu,
treure’n les llavors). Després es pela l’alvocat, es talla a llesques i es posa
a sobre. És el torn del pernil tallat petit i el parmesà a làmines. (Si ho
preferiu, podeu posar-hi formatge fresc 0% MG o mozarella light).
Ja només cal posar-hi la sal i l’oli
de menta.
Us quedarà un amanida ideal per a un
dinar lleuger o un soparet !!
OLI DE MENTA
En una ampolla poseu
oli d’oliva i 3 fulles de menta. Deixeu macerar la menta com a mínim una
setmana abans de fer servir l’oli. Us donarà un toc fresc als vostres plats.
Una amanida super, la combinació de sabors sembla extraordinaria, me l'apunto i quant arrivi el torn la faré. (De moment té el número 742) Ha Ja (Risa en bilingüe)
ResponEliminaJosep