Ingredients
per a 2 persones:
2 cuetes de rap
12 talls ben fins de cansalada viada fresca
romaní
pebre i sal
oli d'oliva
romaní
pebre i sal
oli d'oliva
4 patates
Primer s’ha de preescalfar el forn a 180 graus. S’agafen les patates pelades i tallades a dauets i es posen en una plata d’anar al forn, amb un raig d’oli, sal i pebre.
Mentre es comencen a fer les patates, es neteja el peix de totes les pells i es treu l’os del mig.
Primer s’ha de preescalfar el forn a 180 graus. S’agafen les patates pelades i tallades a dauets i es posen en una plata d’anar al forn, amb un raig d’oli, sal i pebre.
Mentre es comencen a fer les patates, es neteja el peix de totes les pells i es treu l’os del mig.
Després es deixa cada filet obert com un llibre i ben
aplanat. S’hi posa sal i pebre negre mòlt per sobre i s’embolica amb els talls
de cansalada. Ha de quedar ben subjectat amb escuradents o lligat amb fil. És
el moment de posar una mica de romaní per sobre abans d’enfornar.
Quan s’acaba
de preparar el peix, les patates han d’estar ja mig fetes. Llavors es posa el
peix al forn fins que la cansalada queda ben torradeta però vigilant que el
peix no quedi ressec i les patates no es cremin. Cal trobar el punt just !!
És un plat
fàcil de preparar. No es triga més de 30 minuts en total. El resultat és molt
agraït perquè el peix queda molt suau i molt saborós.
Si es vol
que el plat sigui més lleuger, es pot acompanyar el peix amb unes verduretes al
grill enlloc de les patates al forn.
Un bon plat, com de costum. Sembla que tenim excedent de rap.
ResponEliminaJosep