TOT CUINANT A CASA
dilluns, 23 de març del 2020
DUET DE LASANYES
›
INGREDIENTS: 8 làmines de pasta 2 hamburgueses de vedella o de pollastre una ceba petita mig pebrot vermell mig pebrot verd ...
2 comentaris:
dimarts, 13 de novembre del 2018
CALAMARS FARCITS AMB OU DUR I GAMBES
›
Ingredients per a 2 o 3 persones: 6 calamars 6 gambes vermelles 2 ous durs 200 gr. de pèsols 2 alls tendres 1 ceba mig pebr...
dijous, 11 d’octubre del 2018
ESPAGUETIS AMB RAGÚ DE VERDURES
›
Ingredients per a 4 persones: 250 g d’espaguetis 3 grans d’all o 6 alls tendres (segons preferiu) 2 cebes 2 pebrots verds 1 ...
dilluns, 8 d’octubre del 2018
MARMITAKO - Estofat de tonyina amb patates
›
El marmitako és un plat tradicional de la cuina basca. És propi dels pescadors de tonyina de la Mar Cantàbrica. El seu nom deriva de la pa...
1 comentari:
diumenge, 8 d’abril del 2018
POLLASTRE A LA TARONJA
›
Ingredients: 8 cuixes de pollastre oli d’oliva 8 taronges per fer suc 1 sobre de sopa de ceba Knorr Generalment no fa...
1 comentari:
divendres, 13 d’octubre del 2017
AMANIDA AMB MONGETES SEQUES
›
Ingredients per a 2 persones: 150 gr. de mongetes seques barreja d’enciams i canonges pebrots verd i vermell 1 tomàquet d’amani...
dijous, 11 de maig del 2017
PASTÍS DE POMA AMB MEL
›
Ingredients: una base de pasta 4 pomes Golden madures una cullerada de mel una culleradeta de sucre o de fructosa Compreu u...
›
Inici
Visualitza la versió per a web